Home Android Aplikacije APLIKACIJA: Auto Oglasi

APLIKACIJA: Auto Oglasi

Auto Oglasi
Auto Oglasi

Aplikacija “Auto Oglasi” je namijenjena svakome ko želi da proda ili kupi automobil na što jednostavniji i brži način. Na veoma jednostavan način ova aplikacija vam pomaže da pronađete nov ili polovan automobil koji se prodaje blizu vas, ili da Vi prodate svoj automobil posredstvom vašeg Andorid telefona. Ono što vam treba jeste Android, pametni telefon i Internet konekcija.

Auto Oglasi – opis aplikacije

Sama ideja aplikacije “Auto Oglasi” je da korisnici u svakom trenutku, i svako vrijeme mogu pregledati (putem Android telefona ili tableta) oglase autmobila koji se prodaju, pa i da dodaju novi oglas. Aplikacija omogućava pregled oglasa, dodavanje oglasa, i pretraživanje po različitim kriterijuma (npr. proizvođač, cijena, godište, tip, potrošnja goriva i slično). Pored toga aplikacija omogućava i snimanje oglasa u “Omiljeno”, kako bi korisnici onaj oglasi koji im se svidi mogli kasnije pregledati i kada nemaj pristup Internetu, tj kada su offline. Onog ko postavi oglas na osnovu njegovih kontakt informacija je moguće direktno iz aplikacije pozvati, poslati SMS poruku ili poslati e-mail.

Trenutno, postoji saradnja sa www.mobile.ba, u smislu preuzimanja najzanimljivjih oglasa sa njihovog sajta, i dijeljenja istih u ovoj aplikaciji, ali naravno to ne sprečava i ostale korisnike da ukoliko oni prodaju svoj automobil, da i oni naprave oglas u aplikaciji i podijele ga sa ostalim ljudima.

Preuzmi “Auto Oglase”

Link ka aplikaciji: Preuzmi Auto Oglase sa  Google Play.