Home Android Aplikacije Google Phootos dobija opcije koje se plaćaju

Google Phootos dobija opcije koje se plaćaju

Sledeći put kada odlučite da uređujete svoje fotografije preko Google Photos, možda ćete primetiti neke nove opcije koje su zaključane. Kao deo tekućeg predstavljanja, Google dodaje novi pristup svojoj pop funkciji u boji koju korisnici mogu primeniti na bilo koju fotografiju. Caka je samo u tome što ćete morati da se pretplatite na Google One pre nego što budete mogli da prilagodite svoje fotografije novom opcijom.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Iako je od nastanka do danas Google Photos izuzetno unapređen kao alat, svi se pitaju da li je Google hteo da od besplatnog stvori aplikaciju koja se plaća, ili da ponudi nešto više od običnog uređivača slika. Pop up boja je funkcija koja je i dalje dostupna, bez ikakvih dodatnih troškova, za fotografije kao što je portretni režim. Članovi Google One-a mogu da primene tu funkciju na još više fotografija ljudi, uključujući i one bez dubinskih informacija.

Poređenje kamera: OnePlus Nord vs Samsung Galaxy A71 vs Huawei P40 Lite

Kopajući po kodu najnovije verzije Google Photos-a, programeri su našli dokaze o novim funkcijama, kao i isečke koji podstiču korisnike da se pretplate na Google One da bi im pristupili. Jedna od poruka glasi: “Otključajte ovu funkciju i još mnogo toga uz pomoć Google One članstva.

Google Photos ukidaju opciju neograničenog prostora za fotografije korisnika

Sa 2 dolara mesečno za pristup prvom plaćenom Google One-u, neće vas koštati previše ako koristite neke od novih funkcija koje Google dodaje u Photos. Pod uslovom da platite jednu od skupljih opcija, dobićete i pristup VPN-u koji je kompanija nedavno dodala kao pogodnost. Sama činjenica da morate da platite pretplatu da biste pristupili izboru naprednijih funkcija u okviru aplikacije Photos verovatno će frustrirati mnoge ljude.

SAD dozvolile Qualcommu da prodaje čipove Huaweiju

(pcpress)