Home Apple iOS Igra World of Warships Blitz donosi brodove na vaš mobilni telefon

Igra World of Warships Blitz donosi brodove na vaš mobilni telefon

Ako se ne možete pomiriti sa neugodnim iskustvom igranja pucačkih igara poput PUBG ili Fortnite na vašem mobilnom telefonu, prerasli ste endless runner igre tipa Chameleon Run ili tower defense igre proput Tiny Archers, a ne zanimaju vas razne igre za razbibrigu ili neke od najboljih strateških igara, onda bi World of Warships Blitz mogla biti idealna igra za vas.

I dok je World of Tanks Blitz i dalje previše dinaminčna za igranje putem ekrana osjetljivog na dodir, World of Warships Blitz ima baš poput svog starijeg desktop brata World of Warships smireniji i sporiji gameplay koji sasvim dobro funkcioniše na ekranima mobilnih telefona i tableta.

WoWS Blitz (skraćeni naziv za World of Warships) vas stavlja u poziciju kapetana jednog od brodova iz perioda Prvog i Drugog svjetskog rata u raznim scenarijima bitaka. I ovdje imate različite klase brodova od agilnih razarača, preko balansiranih krstarica, moćnih bojnih brodova do sporih nosača aviona.

WoWS Blitz je definitivno jedna od igara koje obavezno treba probati na mobilnom telefonu, a to potvrđuju i odlične ocjene na Google Play i Apple AppStore prodavnicama aplikacija.