Home Windows Microsoft Power Point dobija dodata koji vam pomaže da uvježbate prezentaciju

Microsoft Power Point dobija dodata koji vam pomaže da uvježbate prezentaciju

Microsoft Presenter Coach, koji vam pomaže da uvežbavate prezentacije, dostupan je već neko vreme u web verziji PowerPointa. Sada konačno dolazi u verziju aplikacije za računare i mobilne uređaje. Prema Microsoft-u, ova funkcija će sada biti dostupna na Mac-u, Windows-u, iOS-u, Android-u i naravno, na Internetu ali za pretplatnike Office 365, a takođe je vjerovatno možemo očekivati u novoj Office 2021 verziji koja se navodno očekuje ove godine.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

PowerPoint Presenter Coach vas sluša dok uvežbavate prezentaciju naglas – analizira ono što govorite i može vas upozoriti ako govorite prebrzo ili sporo, koristeći reči poput „um“ ili „ahh“ ili samo čitajući reči sa slajda. PowerPoint za Windows i iOS, radi jako dobro, radeći gotovo sve što Microsoft i kaže da treba. Na kraju vam daje mali izveštaj koji vam govori šta treba da vežbate. Uz proširenu dostupnost, postoje i novi načini na koje funkcija može da pokuša da poboljša vašu prezentaciju: može da posmatra govor tela (koliko ste blizu kamere, ako uspostavljate kontakt očima ili stavite stvari ispred) lica) i upozoriće vas ako ponavljate reči ili ih izgovarate pogrešno. I da i dalje vam govori da ne koristite psovke u prezentaciji. Microsoft nije bio odmah dostupan za komentare o tome kada će se funkcija pojaviti na Mac-u ili o tome da li je analiza glasa i videa urađena na uređaju ili u cloudu za verzije za računare i mobilne uređaje.

Xiaomi Mi 11 Pro i Mi 11 Ultra telefoni će imati dodatni ekran sa zadnje strane telefona

Međutim, zbog privatnosti, vredi napomenuti da aplikacija traži povezivanje na Internet da bi mogla da se koristi funkciju podučavanja.

Nestašica procesora koji se ugrađuju u Android mobilne telefone

(pcpress)