Home Ostalo Gadgeti Ovaj mjesec besplatno preuzmite Ratchet & Clank za PlayStation konzole

Ovaj mjesec besplatno preuzmite Ratchet & Clank za PlayStation konzole

Sony je prošle godine korisnicima svojih PlayStation konzola nudio besplatne igre i drugu zabavu da bi igračima pomogao da prebrode vanredno stanje i pandemiju COVID-19, a sada vraćaju tu kampanju za možda nekoliko poslednjih meseci zaključavanja, kako se čini iz njihove izjave.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Play At Home nudiće besplatne filmove između marta i juna kako bi podstakli socijalno distanciranje kako se vreme zagreva, a prvo darivanje je veliko. Dobićete besplatnu kopiju Ratchet & Clanka za PS4 i PS5 između 1. marta u 23:00 i 31. marta u 23:00 ET, a nije potrebna pretplata na PlaiStation Plus. Rachet & Clank je odlična avanturistička igra koju ćete moći sačuvati i za svoje potomke, potpuno besplatno.

Asus sprema prvi telefon sa 18 GB RAM-a

Kompanija nije pružila sve detalje o tome šta sledi, ali će Funimation nuditi prošireni pristup svojoj anime usluzi za nove pretplatnike počev od 25. marta. U pripremi je još besplatnih ponuda igara i zabave. Ovo nije samo altruistički gest. Besplatna kopija Ratchet & Clanka efektivno služi kao promocija za PS5 debi Rift Apart-a u junu, na primer. Ipak, ovo će vam možda pomoći da se osećate bolje ako ste zaglavili unutra po lepom danu.

Microsoft planira ažuriranjem ukloniti najbeskorisniji folder u Windows 10

(pcpress)