Home Apple iOS Pojavile se fotografije koje navodno prikazuju Apple AirPods 3 slušalice

Pojavile se fotografije koje navodno prikazuju Apple AirPods 3 slušalice

Apple AirPods slušalice su veoma popularne, a trenutno je aktuelna druga generacija koja bi uskoro mogla dobiti nadogradnju.

Znate li da možete pratiti Balkan iOS i putem Vibera?

Očekuje se da će Apple u narednom periodu objaviti Apple AirPods 3. generacije, a sada imamo i neke informacije o ovim slušalicama. Prema novom izveštaju, AirPods 3 bi mogle imati ACN (Active Noise Cancellation) tehnologiju koju smo videli i na AirPods Pro slušalicama. Ranije glasine su sugerisale i da će nove bežične slušalice dobiti novi dizajn, koji je sličniji AirPods Pro modelu. Navodno, imaće manju dršku, dok se kapica za uši može menjati. Očekuje se i relocirani senzor za pritisak.

Virus pod imenom Srebreni Vrabac zarazio 30,000 MacOS računara

Futrola za punjenje AirPods 3 slušalica će takođe biti slična onoj na Pro varijanti, ali će biti manja. Postojaće indikator punjenja s prednje strane i podržavaće bežično punjenje. Izveštaj takođe pominje da će kvalitet zvuka kod novih slušalica biti značajno poboljšan, a korisnici će dobiti i Active Noise Cancellation tehnologiju zahvaljujući novom dizajnu. Očekuje se da će Apple do kraja prvog tromesečja ove godine objaviti nove AirPods 3 slušalice.

Video koji prikazuje kako bi trebao izgledati iPhone 13 na osnovu dosadašnjih glasina

(benchmark)