Home Aplikacije RECENZIJA: Uber Genius

RECENZIJA: Uber Genius

Uber Genius

Nastavljamo dalje sa recenzijom aplikacija sa m:tel Android lige 2, i to ovaj put se radi o pobjedničkoj aplikaciji u studentskoj kategoriji. Naime, radi se o aplikacijia autora Bojana Devića pod imenom Uber Genius. Takođe, da napomenemo da je Bojan Dević i prošle godine osvojio prvu nagradu na ovom m:tel-ovom takmičenju sa aplikacijom Bihoskop.

Kako i sam autor kaže Uber Genius je igrica koja predstavlja kolekciju mozgalica. Navodno, bi igranje ovakvog tipa igrica trebalo da Vam pomogne i unaprijedi memoriju, matematičke i vizuelne sposbonosti, pa čak i da popravi Vaš IQ rezultat. To je sve detaljno autor opisao i možete pronaći više detalja o tome na samoj Uber Genius Google Play stranici.

Ja sam igricu odigrao nekoliko puta i mogu reći da je zanimljiva i da je svakako vrijedi probati. Ništa komplikovano, veoma jednostavno, podijeljeno je na 4 dijela:

  • matematički problemi,
  • vizuelni problemi i
  • memorijski problemi.

Znači trebate da riješite operacije poput sabiranja, oduzimanja, množenja, brojenja krugova, brojenja trokutova u boji i sličnih predmeta, i naravno na kraju dobijete broj od 6 cifri koji morate ponoviti, i na kraju dobijte kratki tekst od kojeg morate zapamtiti određene najbitnije činjenice.

Dozvoljeno Vam je da igrate igricu samo jedan put na dan, međuti imate mogućnost da vježbate svaki problem pojedinačne ili sve odjednom. Uredno se vodi grafikon, u kome možete pregledati svoj dnevni napredak, i da vidite koliko Vam je potrebno vremena bilo da odgovorite na određene probleme, ili tačnost rešavanja određenih problema. Uber Genius je dostupan i na Engleskom jeziku, tako da je igrica pogodna i za strano tržište.

Link za preuzimanje aplikacije je preko QR koda ispod ili dirketno preko ovog linka: Uber Genius.

Slike

Uber Genius demonstracija

[youtube id=”8dk_rEiX17Y” width=”600″ height=”350″]

QRCode

Preuzimanje Uber Genius igrice

Naslov: Uber Genius
Cijena: Besplatno
Verzija: 1.3
Autor: Bojan Dević
Preuzimanja: 1,000-5,000
Veličina: 1,8 MB
Ocjena: 4.6 (24)
Kategorija: Logičke igre i slagalice