Home Android Aplikacije Samsungov Internet preglednik ima novu inačicu 12.1.2.5

Samsungov Internet preglednik ima novu inačicu 12.1.2.5

Samsung Internet preglednik

Kada govorimo o Internetskim preglednicima za mobilne operativne sustave, odnosno za pametne telefone u glavnini se fokusiramo na Google Chrome, Appleov Safari na iOS platformi ili pak Mozillinom Firefoxu. I ostali proizvođači imaju „svojeg konja za trku”. Jedna od njih je svakako i Samsung sa svojim istoimenim Internetskim preglednikom. Navedeni od sada donosi novu inačicu koja dolazi pod brojčanom oznakom 12.1.2.5. (Ono što odmah na početku moramo reći a to je da se Samsung Internetski preglednik oslanja na Chromium, svakome će izazvati dozu zainteresiranosti) U globalu dotiče se nekih ispravci pri radu kao što je kvalitetnija implementacija „Dark mode” (tamnog načina rada” ili pak grupiranja sadržaja (tabova) u kartice.

OnePlus Nord nam je stigao na recenziju

Čelnici tima koji su zaduženi za razvoj Samsung Internetskog preglednika navode kako od sada odnosno od nove inačice, njihov preglednik ima mnogo bolji način implementacije „pinch to zoom” rada te više ne bi smjelo biti grešaka pri radu, kao što je to do sada bio slučaj. Naravno u novoj brojčanoj oznaci poradilo se i na „velikom problemu” koji je mučio Internetski preglednik iz Samsunga a mnogi korisnici su prijavljivali taj problem.

Facebook nastupa agresivnije prema onim koji prodaju lažne Instagram lajkove

Riječ je o „gašenju” preglednika pri samome radu odnosno prikazivanju malo zahtjevnije stranice (posebice se to isticalo kada bi se neki video-sadržaj postavio u način rada „slika u slici” ali od sada 12.1.2.5 i to ispravlja dolaskom nadogradnje. Lista noviteta te ispravci također donosi i ispravak zastajkivanja i zamrzavanja kada se pusti na reprodukciju neki video-sadržaj.

Apple patentirao novu tehnologiju koja bi se mogla naći u AirPods slušalicama

Razvojni tim koji stoji iza razvoja Samsung Internet preglednika navode kako slobodno i bez brige može se isprobati nova inačica preglednika preuzimanjem istog s Google Play trgovine ili pak Samsungove trgovine aplikacija.

Pojavile se fotografije Xiaomi Mi 10T Pro telefona

Ako imate već instaliran Samsung Internetski preglednik na svojem Android pametnom telefonu kroz naredno razdoblje doći će vam obavijesti o dospijeću ažuriranja.

Preuzmite: Samung Internet preglednik

Google Play trgovina (Link)

Samsung Internet preglednik *beta* (Link)

Samsung App trgovina (Link)