Home Ostalo Gadgeti Xiaomi predstavio Mi Watch Revolve pametni sat

Xiaomi predstavio Mi Watch Revolve pametni sat

Xiaomi je održao svoj Smarter Living 2021 događaj, tokom kojeg je kompanija najavila nekoliko novih nosivih i pametnih uređaja. U pitanju su Mi Watch Revolve pametni sat, Mi Band 5 pametna narukvica i Mi Smart Speaker.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Mi Watch Revolve stiže sa kućištem od nerđajućeg čelika, ima 1.39-inčni AMOLED displej sa preko 100 pozadina i koristi MIUI for Watch softver. Tu su uobičajeni modovi praćenja fitnes elemenata, GPS, Bluetooth 5.0 i NFC. Prisutan je i merač kiseonika u krvi, merač otkucaja srca i praćenje spavanja. Pametni sat ima 5ATM otpornost na vodu, radni vek baterije od 14 dana (22 dana u endurance modu). Cena Mi Watch Revolve sata iznosi oko 149 dolara, a prodaja počinje od 6. oktobra

Zombero: Archero Killer je igra koja će vas držati danima uz telefon

Mi Band 5 pametna narukvica stiže sa 1.1-inčnim AMOLED ekranom, ima dvadesetčetvoročasovno praćenje rada srca, 5ATM vodootporni dizajn, ugrađeno praćenje za 11 sportskih modova i drugo. Radni vek baterije iznosi dve nedelje sa jednim punjenjem, a za punjenje uređaja se koristi novi magnetni punjač koji stiže u pakovanju. Mi Band 5 će biti dostupan u nekoliko boja, po ceni od oko 34 dolara, a prodaja kreće od 1. oktobra.

OnePlus ne planira predstaviti OnePlus 8T Pro telefon

Mi Smart Speaker je pametni zvučnik, sa ugrađenom Google Assistant podrškom i Chromecastom za lako deljenje sadržaja na povezanim uređajima. Zvučnik je keriran od metala i ima kontrolni panel okružen LED trakom. Prisutan je prednji 12W 63,5mm woofer a podržan je i DTS audio kodek. Mi Smart Speaker će se od 1. oktobra nuditi po ceni od oko 81 dolar.

Kineski proizvođač čipova SMIC završio pod američkim sankcijama

(benchmark)