Home Telefoni 5 odličnih Android telefona koji će se pojaviti uskoro

5 odličnih Android telefona koji će se pojaviti uskoro

Svijet pametnih telefona ima konstantno dosta dešavanja, svaki dan imamo neke glasine o različitim telefonima, tabletima ili aplikacijama. Ali ipak potrebno je izdvojiti 5 odličnih Android telefona o kojima se baš dosta priča ovih dana i koji će sasvim sigurno uskoro se pojaviti na tržištu.

1. Motorola Moto X

Ovih dana za ovaj telefon cure glasine na sve strane, svaki dan se priča o prvom američkom pametnom telefonu, koji će kako kažu iz Motorole biti prilično prilagodiv telefon za korisnikove potrebe. Moto X na osnovu glasina koje trenutno imamo imaće prilično brzu kameru i biće prilagodiv za različite boje.

Što se tiče specifikacija za Motorolu X je rečeno da će pakovati 720p ekran i 1,7GHz 2-jezgarni Qualcomm Snapdragon S4 Pro čipset zajedno sa 2GB RAM memorije, zadnju kameru od 10 megapiksela i Android 4.2.2 Jelly Bean.

Takođe, Moto X je prvi uređaj nove Motorla kompanije, koja je kupljena od strane Googla, tako da se i od ovog uređaja očekuje dosta. Procurio je reklami video za Motorlu Moto X koji možete pogledati OVDE.

2. LG G2

Takođe i za LG Optimus G2 ili samo LG G2 je bilo dosta glasina. Ovaj telefon se izdvaja po tome što je na njemu primjenjen malo drugačiji dizajn i dugmići za kontrolu zvuka se nalaze na pozadini telefon, umjesto sa strane.

Što se tiče specifikacija, može se reći da i LG G2 prilično impresivan telefon koji pokreće 2.3GHz quad-core Snapdragon 800 procesor sa  3GB of RAM memeorije i  sa kamerom od 13 megapiksela i ekranom od  5.2-inča.

Detaljnije specifikacije, slike i video klipove ovog LG G2 telefona možete pogledati OVDE.

3. HTC One Mini

HTC One Mini je još jedan dugo očekivani telefon koji bi trebao da bude manja verzija već sada popularnog HTC One telefona.

HTC One Mini će koristiti istu 4MP Ultra Pixel kameru kao i njegov veći brat. Tu je i prednja kamera od 1,6MP za video chat-ovanje. 4,3-inčni ekran ima rezoluciju od 720×1280 piksela.

Smartphone će pokretati 2-jezgarni 1,4GHz Snapdragon 400 čipset sa Adreno 305 grafikom i 1GB RAM memorijom (CPU-Z pogrešno prijavljuje čipset kao Snapdragon S4, ali GPU (grafički procesor) otkriva da je noviji hardver u pitanju.

4. Sony Honami

Sony Honami je uređaji koji posebno sa nestrpljenjem očekuju svi oni koji od svog telefona očekuju kvalitetnu i dobru kameru, jer bi upravo Honami trebao da bude kombinacija kamere i telefona.

Smartphone će takođe navodno imati zadnju kameru od 20 megapiksela sa Cybershot CMOS senzorom iCarl Zeiss sočivima.

Sony Honami, biti opremljen 5-inčnim full HDekranom, Snapdragon 800 procesorom radnog takta 2.3GHz, 2GB RAM memorije i baterijom kapaciteta između 2700mAh i 3000mAh sa nemogućnošću vađenja.

5. Samsung Galaxy Note III

Samsung_Galaxy_Note_3

I ako smo ovaj telefon stavili kao peti na listi, to ne mora značiti da je najmanje očekivan, čak suprotno, ovo trenutno jedan od najočekivanijih phableta (kombinacija telefona i tableta) na tržištu.

Samsung Galaxy Note III je treća generacija Note uređaja, i očekuje se da će ovaj telefona imati ekran od 5.7 ili 5.9 inča, pošto je orginalni Note imao 5.3 inča, a Note II je imao 5.5 inča, tako da je možda najrealnije očekivati ekran od 5.7 inča.

Izgleda da će Samsung Galaxy Note III biti dostupan u četiri verzije.