Home Android Telefoni Balmuda, proizvođač vrhunskih tostera i ventilatora planira proizvoditi Android telefone

Balmuda, proizvođač vrhunskih tostera i ventilatora planira proizvoditi Android telefone

Ako ste ikada proveli neko vreme pokušavajući da pronađete zaista dobar toster, onda ste se verovatno susreli sa imenom Balmuda. Toster japanske kompanije vredan 329 dolara je u neku ruku kultni zbog svog otmenog dizajna koji koristi paru za poboljšanu teksturu. Međutim kako prenosi Nikkei Asia, kompanija se sprema za ulazak u potpuno novu kategoriju proizvoda: pametne telefone.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Da budemo pošteni prema Balmudi, ne proizvode samo luksuzne tostere; kompanija proizvodi sve vrste kućnih aparata, od ventilatora, fenjera do prečišćivača vazduha. Međutim pametni telefon je potpuno druga priča. CEO Balmuda, Gen Terao, rekao je da telefon „neće biti samo moderan uređaj“, već je obećao da će stvoriti prateće aplikacije i ponuditi „sjajne slušalice za svakodnevnu upotrebu“. Kompanija se takođe udružuje sa Kyocera-om kako bi napravila telefone koji će raditi na Androidu i podržati 5G mrežu u sporazumu o ekskluzivnosti sa SoftBank-om.

Stigao je Windows 10 21H1 May 2021 Update

Nažalost, kompanija nije otkrila mnogo o tome šta može da se očekuje od telefona u pogledu dizajna ili raspona cena. Čini se da je telefon planiran i kao ekskluzivni japanski proizvod, mada uvek postoje šanse da na kraju može da se probije na druga tržišta; tosteri kompanije su se tek prošle godine probili na tržište SAD-a. Izuzetno je teško uspešno se probiti na tržište mobilnih telefona – mnogi su pokušali i nisu uspeli. Ali ko zna, možda Balmuda uspe da smisli način.

Od juna Google Photos gasi neograničeno besplatano skladištenje fotografija

(pcpress)