Home Android Telefoni Pojavili se novi i detaljniji renderi Huawei P50 telefona

Pojavili se novi i detaljniji renderi Huawei P50 telefona

U poslednjih nekoliko meseci o Huawei P50 seriji se dosta toga pričalo i uglavnom smo shvatili da će kamera imati novi izgled. Pretpostavlja se da se u dva velika prstena kamere nalaze četiri kamere, uključujući jedan veliki senzor od 1 inča za glavnu kameru.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Najnovije vesti o P50 seriji je render koji je na Tvitteru objavio korisnik @RODENT950. Ovaj leaker navodi da ovi prikazi ne predstavljaju prototipove, već stvarne rendere telefona. U ovim renderima vidljiv je niz kamera u velikim prstenovima koji prikazuju tri kamere u gornjem klasteru i jednu u donjem. Nagađa se da je donja kamera glavna kamera sa ogromnim senzorom. Prethodna curenja o informacijama vezanim za ovaj telefon, zaista su pokazivala dvostruke prstenove koji su deo podešavanja kamere, ali raspored kamera ispod prstenova nikada nije bio jasno definisan. Špekulacije u komentarima tvita sugerišu da možda postoji telefoto kamera, ali ne vidimo i periskopsku. Pa opet, info je da Huawei ima tri varijante P50, pa je moguće da vidimo osnovni model P50.

Od juna Google Photos gasi neograničeno besplatano skladištenje fotografija

Korisnik @alfavien je uspeo da zumira fotografiju i razazna ono što izgleda kao Leica 13-90 mm kamera. Neki korisnici u komentarima nagađaju i da periskopska kamera P50 može da ima promenljivi zum. Priča se da će se P50 isporučivati sa 6,3-inčnim ekranom i centriranom selfi kamerom. Govori se i da će se lansirati sa Sonijevim 1-inčnim IMX 800 senzorom, a postoje ukupno četiri kamere. Očekuje se da će Huawei P50 trio biti lansiran negde krajem maja ili u junu.

Nemačka zabranila da WhatsApp skuplja podatke o korisnicima

(benchmark)