Home Windows Windows PC Besplatno preuzmite igru Elite Dangerous sa Epic Game Store

Besplatno preuzmite igru Elite Dangerous sa Epic Game Store

Elite Dangerous je aktuelni nastavak franšize koja vuče svoje porijeklo iz 1984. godine i igre pod imenom Elite. Prve igre koja je donijela wire frame grafiku na kućne računare, a koja je pojedine od nas upoznala sa klasičnom muzikom uz legendarne scene pristajanja na svemirske stanice uz slušanje čuvene Štrausove numere Na lijepom plavom Dunavu.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Zahvaljujući politici kompanije Epic Games, koja novac za marketing ulaže u to da korisnicima privremeno besplatno ponudi pojedine igre, umjesto u klasične reklame, ove sedmice sa Epic Games Store prodavnice igara možete besplatno preuzeti Elite Dangerous, a koju možete preuzeti putem ovog linka.

Otkriveno da Google koristi mobilne podatke bez znanja korisnika

Pored Elite Dangerous, Epic Games Store vam narednih dana besplatno nudi i preuzimanje indie akcione avanture pod imenom The World Next Door, koju možete preuzeti sa ovog linka.

Samsung izbacio ažuriranje za 5 godina stare Galaxy Note5 i Galaxy S6 telefone

Za preuztimanje obe igre vam je potreban besplatni Epic Games Store nalog, ako ga već nemate, a obe igre su besplatno dostupne do 26. novembra, nakon čega ostaju zauvijek u vašem vlasništvu. Ili bar dok postoji Epic Games Store.

Ukoliko ne želite ažurirati Windows 10, Microsoft će to uraditi umjesto vas