Home Android Telefoni BIH: Premijerno predstavljen Samsung Galaxy S4

BIH: Premijerno predstavljen Samsung Galaxy S4

Banjalučki predstavnici “sedme sile” imali su u četvrtak jedinstvenu priliku da prvi vide i isprobaju „pametni“ Samsung Galaxy S4. Kompanije m:tel i Samsung Electronics Ltd. premijerno su za tržište BiH predstavili četvrtu generaciju linije Galaxy.

Ovaj telefon zavidnih specifikacija i mogućnosti, koji je znatno unaprijeđen, što dizajnom, što performansama biće dostupan od 10. maja, a prvi primjerak na mini nagradnoj igri osvojila je Jagoda Maksimović iz Novog Reportera, pronašavši srećni kolačić, na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske.

„Ovaj uređaj je postavio standarde na polju inovacija u tehnologiji mobilnih telefona, objedinjujući iskustva korisnika širom svijeta. Telefon je osmišljen tako da vas poveže sa važnim stvarima u životu i učini vaš život još udobnijim, bogatijim i sadržajnijim“, rekao je Saša Marjanović, rukovodilac marketinga, Samsung Electronics Adriatic.

Svim novim i postojećim korisnicima koji žele da budu među prvima koji će uživati u društvu novog Samsung GALAXY S4 telefona kompanija m:tel pruža mogućnost rezervacije na Facebook stranici.

Svakog ko na ovaj način naruči i kupi ovaj telefon čekaju i prigodni pokloni. Prvih 100 kupaca na poklon dobija S-View flip-cover, a uštedu od 50 KM pri kupovini ostvariće svi koji telefon kupite uz tarifu Moj Mix 60, jer uz rezervaciju korisnici ovog paketa telefon mogu da dobiju za 199 KM (sa PDV-om).

Samsung GALAXY S4 osmišljen je tako da bude sastavni dio vaše svakodnevice, a ono što ovaj telefon izdvaja od drugih je niz naprednih i jedinstvenih aplikacija.

Aplikacije za kameru omogućavaju simultano prebacivanje (snimanje i fotografisanje) s jedne na drugu kameru, a aplikacije Drama Shot, Cinema Shot i Shot and Sound unaprijeđuju prikaz galerije sa fotografijama i video snimcima, kreiraju GIF animacije i prezentacije sa pozadinskom muzikom.

Displej posjeduje nove opcije, poput pametnog skrolovanja pogledom, SmartPause opciju, floating touch, koji omogućava da upravljate telefonom praktično ne dodirujući ga.

Procesor je četvorojezgarni brzine 1.9 gigaherca i radi na platformi Android 4.2.2, Jelly Bean.

Samsung GALAXY S4 odlikuje HD Super AMOLED ekran od 5 inča, dve kamere od 13 i 2 megapiksela koje mogu istovremeno da fotografišu.

Detaljnu tehničku specifikaciju i cijene telefona na različitim Moj Mix paketima možete pronaći u webshopu.

Izvor: Mondo BIH