Home Ostalo Danas slavimo šesti rođendan!

Danas slavimo šesti rođendan!

Kada je prije 6. godina, grupa ljudi koja se praktično nije poznavala, a povezivala ih je ljubav prema IT struci i želja da svoje znanje podijele sa drugim, pokrenula Balkan Android, nismo ni znali u šta smo se upustili.

Koliko će vremena, rada i novca biti potrebno da jedan IT portal zaživi i prije svega preživi sve ove godine. Ali sa vama smo već šest godina i nastavljamo istim, a nadamo se i boljim tempom nego do sada jer ćemo uz fokus na Android i iOS uređaje, obratiti više pažnje na autonomne i električne automobile, a za tu vrstu sadržaja smo otvorili i adekvatnu Facebook stranicu Balkan AEV (Balkan Autonomna i Električna Vozila).

Naravno i ove godine za rođendan dijelimo poklone, ali smo se ove godine odlučili nagraditi one koji na sajt dolaze direktno, a ne čekaju da se sadržaj pojavi na društvenim mrežama, tako da nagadne igre za 3 nagrade koje dijelimo danas i naredna dva dana, neće biti objaljene na društvenim mrežama, nego isključivo na našem portalu.

Takođe, nagradićemo i pojedince koji su najaktivniji u komentarisanju na našim Facebook stranicama Balkan Android i Balkan iOS u čemu će nam pomoći Facebook statistika.

Pratite nas i dalje, vaš Balkan Android Tim!