Home Telefoni Demonstrirano kako će izgledati gledanje filmova na Xperia XZ4 telefonu

Demonstrirano kako će izgledati gledanje filmova na Xperia XZ4 telefonu

Informacija i glasina o Sony Xperia XZ4 telefonu je sve više, a jedna od glavnih karakteristika uređaja će biti izuzetno dugačak displej, čak i za trenutne standarde i trendove u mobilnoj industriji. Prvi renderi, koji su se pojavljivali, sugerisali su na 6.5-inčni panel i dužinu od 166,9 milimetara.

Originalne rendere su pratile procurele fotografije kućišta, detaljnije specifikacije a nedavno i fotografija zaštitnog stakla za ekran koji ponovo potvrđuje 21:9 odnos stranica panela i veličinu ekrana od 15,2 centimetra (bez okvira). Poslednje informacije nam donosi dojavljivač Ice Universe.

Pored ovoga, Ice Universe je objavio video koji prikazuje kako izgleda gledanje filmova na ekranu Sony Xperia XZ4 telefona. Sadržaj, koji se prikazuje na ekranu je iz filma Thor Ragnarok, koji još jednom pokazuje da telefon koristi 21:9 odnos stranica.

Kada su ostale specifikacije u pitanju, očekuje se da će Xperia XZ4 imati Snapdragon 855 čipset, 6GB RAM-a i 64GB ili 256GB skladišnog prostora. Senzor otiska prsta će biti smešten sa strane, dok će glavna kamera na poleđini imati 1/2.3″ senzor i OIS. S prednje strane se nalazi jedna selfi kamera. Ostale karakteristike uključuju 3900mAh bateriju i Android Pie softver.

(benchmark)