Home Ostalo Facebook pamti sve što ste ikada pretraživali, evo kako da to obrišete

Facebook pamti sve što ste ikada pretraživali, evo kako da to obrišete

Kada god tražite nešto ili nekoga na Facebooku, termin pretrage se sačva u Activity Log-u (Dnevniku Aktivnosti).

Iako je Activity Log vidljv samo vama, nikada ne znate možete li se zaboraviti izlogovati i neko drugi dobije priliku da pregleda šta je to vas interesovalo. Evo kako da to obrišete.

Potrebno je da kliknete na ikonu zupčanika u gornjem desnom uglu, te zatim na Activity Log. Zatim kliknite na stavku More (Još) koja se nalazi ispod Photos, Likes, Comments stavki pa zatim na Serch (Pretraga). Sada ako želite možete brisati jednu po jednu stavku ili kliknuti na stavku Clear Searches (Obriši Pretragu) koja se nalazi u gornjem desnom uglu da pobrište kompletnu pretragu.

I od sad malo pažljivije sa pretragom dok ne Facebook ne ponudi da se ta opcija potpuno isključi.