Home Android Telefoni Glavna kamera Galaxy Z Flip telefona će imati senzor rezolucije 12 megapiksela

Glavna kamera Galaxy Z Flip telefona će imati senzor rezolucije 12 megapiksela

Samsungov dolazeći fleksibilni telefon je predmet procurelih informacija i glasina već duže vreme. Najnovije informacije stižu sa Twittera, a sugerišu da će glavna kamera telefona imati 12MP, a ne 108MP kako je tvrdio Bloomberg.

Prvobitno je postojala ideja da će Galaxy Z Flip i Galaxy S20 Ultra imati senzore sa izuzetno visokom rezolucoijom, ali ovo potiče iz perioda kada su se dva uređaja još uvek u vestima pominjala kao Galaxy Fold 2 i Galaxy S11.

Pored ovoga, objava preko Twittera sugeriše da će Samsung Galaxy Z Flip imati 6.7-inčni Dynamic AMOLED ekran, 10MP prednju kameru i 256GB prostora za skladištenje podataka. Takođe se pominju crna i ljubičasta boja za Z Flip. U međuvremenu su se pojavili i informacije o plavoj, crvenoj i roze ediciji za Južnu Koreju.

Ostale informacije o Samsung Galaxy Z Flip telefonu ukazuju na 15W brzo punjenje za 3300mAh bateriju, ultratanko staklo i plastiku na displeju. Galaxy Z Flip bi mogao biti predstavljen tokom Samsung Unpacked događaja 11. februara.

(benchmark)