Home Telefoni Google Pixel 4 će biti skuplji od Pixel 3 telefona

Google Pixel 4 će biti skuplji od Pixel 3 telefona

Google Pixel 4 i 4 XL linija telefona se očekuje za nešto više od nedelju dana, a sada su se pojavile vesti koje se neće dopasti mnogim fanovima Google-ove serije telefona. Pored toga što zadržavaju 64GB kao osnovnu verziju skladišnog prostora, novi Pixel telefoni će izgleda biti i skuplji.

Prema navodima dojavljivača Evana Blassa (@evleaks) početna cena za Pixel 4 telefona u kanadskim dolarima će biti viša od cene koju je imapal Pixel 3 linija. Pixel 4 je za 50/70 kanadskih dolara skuplji nego Pixel 3 (verzije sa 64GB/128GB skladišnog prostora) dok će Pixel 4 XL koštati 70/100 kanadskih dolara više nego Pixel 3 XL.

Kompletna lista cena Pixel 4 linije je dostupna u ovom tvitu, uz napomenu da je odnos između vrednosti kanadskog i američkog dolara 1:0,75. Naravno, ovo ne znači da će Pixel 4 64GB model (1050 kanadskih dolara) koštati tačno 787,5 američkih dolara, s obzirom da se sigurno očekuju neke modifikacije cena.

Ipak, očekuje se da će Pixel 4 linija imati nešto višu cenu u odnosu na Pixel 3, a ovo će se sigurno primeniti na globalne varijante telefona.

(benchmark)