Home Telefoni Huawei slučajno objavio fotografije P30 i P30 Pro telefona

Huawei slučajno objavio fotografije P30 i P30 Pro telefona

Huawei će za pet dana predstaviti P30 i P30 Pro telefone, na događaju u Parizu. Zahvaljujući ranije procurelim fotografijama, već znamo kako će telefoni izgledati. Međutim, sama kineska kompanija je sada potvrdila dizajn dolazećih telefona.

Holandska divizija kompanije Huawei je slučajno na svom sajtu objavila stranicu koja promoviše P30 i P30 Pro. Stranica je u međuvremenu sklonjena, ali ne pre nego što su brojni sajtovi i korisnici uspeli da preuzmu fotografije i saznaju informacije o bonusima koji stižu uz pretprodaju.

Same fotografije ne otkrivaju ništa novo, što do sada već nismo znali o telefonima, ali potvrđuiju ranije glasine. Vidljivo je da oba modela stižu sa izrezom u obliku kapljice u vrhu ekrana, kao i sistem sa više kamera na poleđini. P30 Pro će imati četiri kamere, dok će standardni model imati tri kamere na poleđini.

Huawei nije pomenuo datum pojave telefona na tržištu, ali nudi poklone onima koji naruče uređaje pre 8. aprila. Uz naručeni P30 (u Holandiji) dobija se Sonos One zvučnik, a uz Pro verziju se dobija zvučnik i bežični punjač.

(benchmark)