Home Ostalo Iz Honora poručuju kako će napraviti bolji telefon od Huawei P i...

Iz Honora poručuju kako će napraviti bolji telefon od Huawei P i Mate telefona

U podužem intervjuu lokalnom kineskom mediju, George Zhao, šef kompanije Honor je izjavio da će novi HONOR Magic telefon biti bolji i od Huawei P i Mate telefona. Ipak, nije propustio priliku da se još jednom zahvali kompaniji Huawei na svemu što su dosad zajednički uradili, a uradili su dosta, kao i to da su se rastali u vrlo prijateljskom tonu i na veoma pošten način.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Kompanija HONOR prodata je kineskim investitorima iz Šangaja za, pretpostavlja se, 15 milijardi dolara, a putevi HONOR i Huawei kompanija u Kini već su u potpunosti razdvojeni. Ostalo je da se to desi i u Evropi, za šta će trebati još neko vreme. Kompanija HONOR trenutno sa kompanijom Qualcomm razvija Snapdragon 888 telefon iz nama malo poznate Magic serije, koja je dosad imala dva istaknuta modela, koja se u Evropi nisu zvanično prodavala. HONOR je već potpisao ugovore o partnerstvu sa AMD i Intel kompanijama, takođe za svoju izuzetno uspešnu MagicBook seriju laptop računara, a kineska kompanija se vratila i pod okrilje Google Android ekosistema.

Prvi Honor telefon sa premium Snapdragon čipsetom stiže u drugoj polovini ove godine

Ipak, čekaćemo još neko vreme na novi HONOR telefon, koji je trebalo da se pojavi u aprilu, ali je premijera pomerena za polovinu godine, zbog pomenutih razdvajanja i snabdevanja čipsetovima, koje je svim kompanijama problem u ovom trenutku. HONOR je ozbiljno počeo da trči novu trku i ne možemo, a da im ne poželimo sreću, jer na kraju, ako oni budu dobri i konkurentni na dobitku ćemo biti svi! Ono što je iznenađenje, ako nas pitate, jesu prvi nepotvrđeni izveštaji koji navode da bi HONOR mogao da se okrene samo premijum segmentu i da zapostavi, makar u prvom talasu, sve druge telefone po kojima je poznat. Nažalost, cene novih uređaja se još ne spominju.

Nestašica procesora koji se ugrađuju u Android mobilne telefone

(smartlife)