Home Android Telefoni Iz OnePlus kompanije stužu informacije kako će OnePlus 8 i OnePlus 8...

Iz OnePlus kompanije stužu informacije kako će OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro telefoni biti jeftiniji od najjeftinijeg Samsung Galaxy S20 telefona

OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro telefoni će biti zvanično predstavljeni 14. aprila, a CEO kompanije Pete Lau je na forumima objavio nekoliko novih informacija o dolazećim uređajima. Ovo uključuje i informacije o ceni. Lau doduše nije bio u potpunosti konkretan, ali je istakao da će OnePlus 8 telefoni koštati manje od 1000 dolara.

On tvrdi da će “čak i najskuplji model OnePlus 8 telefona sa 5G podrškom biti jeftiniji od Samsungovog najjeftinijeg Galaxy S20 5G modela, čija je početna cena 999,99 dolara”. Ovo sugeriše da će OnePlus 8 Pro koštati 999 dolara, dok će standardni OnePlus 8 imati značajno nižu cenu od toga.

Lau je čak sugerisao da bi OnePlus 8 telefoni mogli biti najpristupačniji 5G telefoni u 2020. godini, mada se ovo verovatno odnosi samo na tržište SAD. Xiaomi Mi 10 Lite je nedavno predstavljen po ceni od 350 evra i malo je verovatno da če bilo koji od OnePlus 8 modela biti jeftiniji od toga.

Znate li da nas možete pratiti i putem Viber grupa, Facebook stranica, Instagram profila, YouTube kanala ili Discord servera? Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(benchmark)