Home Android Telefoni Kako i gdje kupiti Samsung Galaxy S4 u BIH?

Kako i gdje kupiti Samsung Galaxy S4 u BIH?

Ukoliko vas interesuje koja je cijena i kako kupiti Samsung Galaxy S4 telefon u Bosni i Hercegovini, onda ste na pravom mjestu, jer ovdje cemo vam navesti aktulene cijene i radnje gdje trenutno mozete kupiti Galaxy S4 u BIH. Mi smo već pisali dosta i samom Galaxy S4 telefonu i njegovim karakteristima i svojstvima koje njega čine boljim izborom od drugih telefona.

Što se tiče Bosne i Hercegovine, trenutno  Samsung Galaxy S4 možete pronaći kod nekoliko prodavnica u slobodnoj prodaji i u m:tel-u, gdje telefon možete uzeti na rate, ali naravno sa ugovorom na vremensko vezivanje. M:tel je nedavno u Banjaluci i zavnično predstavio Galaxy S4 telefon za Bosnu i Hercegovinu, gdje su se predstavnici “sedme sile” mogli upoznati sa ovim telefonom.

Što se tiče same ponude, m:tel nam nudi mogućnost da kupimo telefona uz ugovor na 12 ili  24 mjeseca uz naravno korištenje MojMix paketa. Cijena naravno zavisi od veličine i dužine trajanja MojMix paketa koji izaberete.  Cijena Samsung Galaxy S4  u m: tel-u sa početnim MojMix15 paket na 12 mjeseci je 1249.00KM, dok je na 24 mjeseca cijena od 1099.00KM. Naravno, što je veći paket, cijena samog telefona je i manja, tako da sa MojMix80 paketom Samsung Galaxy S4 na 12 mjeseci košta 649.00KM, u istom paketu na 24 mjeseca telefon košta 99.00KM. Što se tiče MojMix paketa, o njima se možete više informisati ovde.

Takođe, Samsung Galaxy S4 možete naručiti i preko popularnog sajta za online kupovinu ekupi.ba. Cijena Samsung Galaxy S4 na ekupi.ba je 1.350 KM, i više informacija možete naći ovde.

Takođe, na popularnom sajtu za prodaju i kupovinu, već postoji nekoliko prodavaca koji nude Samsung Galaxy S4 telefon, ali svakako iz te ponude vrijedi izdvojiti Hustleshop. Ako ste iz Sarajeva i planirate kupiti Samsung Galaxy S4, onda pogledajte šta nudi Hustleshop na njihovoj zvaničnoj PIK radnji. Oni nude Samsung Galaxy S4 po cijeni od 1.300 KM.

Takođe, Samsung Galaxy S4 možete naručiti i preko web shopa univerzalno.com. Međutim na sajtu i nema detaljijih informacija osim da se telefon moze uzeti na rate od 129 KM, i da je cijena telefona 1350 KM.

Ako još neka radnja prodaje Samsung Galaxy S4 u Bosni i Hercegovini, neka budu slobodni da nas kontaktiraju i njih ćemo dodati na ovu listu.

UPDATE: Cijena Samsung Galaxy S4 na 1. avgust 2013. godine iznosi ~950 KM.

Pogledajte ostale vijesti vezane oko Samsung Galaxy S4.