Home Telefoni LG G6 stiže u Martu 2017.

LG G6 stiže u Martu 2017.

795
2
SHARE

S obzirom na to da se LG tokom CES 2017 sajma fokusirao na televizore i robote, očekivano nismo imali priliku da vidimo LG G6 telefon tokom ovog događaja. Ovo ostavlja MWC 2017 kao mesto gde bi južnokorejska kompanija mogla predstaviti svoj naredni premijum telefon, sem ukoliko se LG ne odluči za posebnu promociju.

Prema navodima južnokorejskih medija, koji citiraju visokog zvaničnika kompanije LG, “potvrđeno je” da će LG G6 biti objavljen tokom MWC 2017 sajma, te da će se telefon u prodaji naći od marta (tačnije 10. marta u Južnoj Koreji).

Do sada je potvrđeno nekoliko detalja o LG G6 telefonu. Ovo uključuje i odustajanje od modularnog dizajna. Displej bi trebalo da bude 5.7-inčni QHD+ LCD, sa odnosom stranica od 18:9. Više detalja o telefonu ćemo saznati u periodu 28. februar – 2. mart, kada se održava MWC.

(benchmark)

  • Filip

    balkanandroid propao???

    • Pa ne baš. Održavanje portala je dosta zahtjevno i finansijski, a pogotovo vremenski. Razmišljali smo šta uraditi, jer nismo bili zadovoljni dosadašnjim funkcionisanjem, tako da pripremamo neke promjene možda čak i rebrending. Bićete uskoro obavješteni, najkasnije krajem mjeseca