Home Telefoni LG navodno sprema telefon neuobičajenog dizajna pod imenom Wing

LG navodno sprema telefon neuobičajenog dizajna pod imenom Wing

Pojavili su se izveštaji o novom LG telefonu, zajedno sa diskutabilnom fotografijom, koji nam daju ideju o tome kako bi uređaj mogao izgledati. Telefon nosi kodno ime “LG Wing“, a format uređaja ima oblik slova “T”.

Dizajn ovog uređaja ukazuje na dodatni 4-inčni, četvrtasti ekran, koji je skriven ispod glavnog. Izvlačenjem pomoćnog ekrana, glavni displej se premešta u horizontalni položaj.

Prateća fotografija ne predstavlja pravi uređaji i bez sumnje je kropovana, tako da je izveštaj potrebno uzeti sa dozom rezerve. Uređaj će, navodno, koristiti Snapdragon 7-series CPU i imaće 64MP glavnu kameru.

Ideja, koja stoji iza manjeg, četvrtastog ekrana, jeste da bi mogao nuditi dodatne informacije uz ono što prikazuje glavni ekran (koji bi trebalo da ima veličinu od 6.8 inča).

Prema navodima sajta ET News, koji je došao do ovih informacija, LG je trenutno u fazi razvoja LG Wing uređaja, koji bi mogao biti predstavljen tokom druge polovine godine.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(benchmark)