Home Android Telefoni LG V60 ThinQ donosi priključak za slušalice uz zavidan kapacitet baterije

LG V60 ThinQ donosi priključak za slušalice uz zavidan kapacitet baterije

LG V60 ThinQ

Premda je LG trebao na MWC sajmu u Barceloni predstaviti LG V60 ThinQ pametni telefon, nedavno su rekli kako će MWC ove godine preskočiti. Bez obzira na to LG će pametni telefon i ostale gadgete predstaviti na zasebnim događajima koji će se održati u narednim mjesecima. U ovoM članku osvrnimo se malo na to što će LG V60 ThinQ donositi korisnicima a odmah na prvu kažimo kako LG zadržava 3,5mm utor za slušalice.

Unutrašnjost LG V60 ThinQ pametnog telefona bit će pokretana Snapdragon 865 chipsetom uz kapacitet baterije od 5,000mAh. Možemo reći kako još jedna od posebnosti LG V60 ThinQ pametnog telefona dolazi u pogledu pozicioniranja čak četiri mikrofona sa stražnje strane, navedeno postiže zavidnu kvalitetu zvuka pri pozivima (fotografija pozicioniranja mikrofona nalazi se u nastavku).

LG

Premda još specifikacije nisu poznate, navodi se kako će V60 ThinQ imati četiri primarne kamere. Internetom kruži informacija kako LG V60 ThinQ donosi i dodatni dual zaslon ali u vidu zasebne kupovine kao dodatak prvenstveno namijenjen okorjelim gamerima na pametnim telefonima. Donji brid LG V60 ThinQ pametnog telefona donosi stereo zvučnike s lijeve i desne strane, dok se u sredini pozicionirao USB Type-C priključak za sinkronizaciju i punjenje. Zaslon će iznositi 6,9”. Kao treći „as u rukavu” LG donosi i 5G mogućnost povezivanja na Internet kod LG V60 ThinQ pametnog telefona a sve to bit će softverski povezano s Android 10 mobilnom platformom.

Kao što smo već rekli za sada nije poznat datum predstavljanja LG V60 ThinQ pametnog telefona ali kada saznamo datum eventa, svakako ćemo objaviti na naši stranicama.