Home Windows Windows PC Microsoft objavio Edge 83 web browser

Microsoft objavio Edge 83 web browser

Microsoft je započeo sa isporukom verzije 83 svog Edge browsera za korisnike u stabilnom kanalu. Ova verzija ažuriranja uključuje nekoliko većih poboljšanja, kao što je mogućnost sinhronizovanja ekstenzija na različitim uređajima i u instancama pregledača.

Edge još uvek ne podržava sinhronizovanje istorijata pretrage ili otvorenih tabova, iako su ove opcije vidljive na stranici za podešavanja. Collections je takođe dobio poboljšanja, a tu je mogućnost prevlačenja sadržaja u Collections bez potrebe otvaranja ove sekcije, kao i dodavanje više stvari i tabova u kolekciju.

Microsoft Edge sada može da se dinamički prebacuje između profila, a tu su i poboljšanja za Microsoft Defender SmartScreen zaštitu, dok se Immersive Reader može koristiti uz selektovani sadržaj na veb stranici.

Microsoft isporučuje Edge 83 u segmentima, tako da ažuriranje neće svima biti dostupno odmah, ali se očekuje da će svim korisnicima stići tokom narednih nekoliko dana. Ali ako ste nestrpljivi, aktuelnu verziju Microsoft Edge browsera uvijek možete pronaći na ovom linku.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera? Pridružite se našoj AndroidiOS ili Windows grupi.

(balkanandroid/benchmark)