Home Telefoni Motorola predstavila Moto G Pro

Motorola predstavila Moto G Pro

Početkom godine, Motorola je prodala 100 miliona Moto G smartfona u celom svetu, a novi modeli ove serije sa sobom su doneli brojne inovacije i premijum iskustva. Ovo se takođe odnosi i na najnovijeg člana moto g porodice u Evropi – Moto G Pro – koji donosi brojne opcije namenjene običnim, ali i biznis korisnicima. Moto G Pro je Motorolin prvi telefon koji dolazi sa sopstvenom stylus olovkom.

Pored stylus-a, Moto G Pro poseduje naprednu kameru, odličan displej, NFC, te bateriju velikog kapaciteta. Tu su i ugrađena stylus olovka, 48MP sistem sa tri kamere koji koristi Quad Pixel tehnologiju, kao i Android 10 operativni sistem koji integriše bezbednost u svaki sloj telefona kako bi on uvek bio zaštićen apdejtima.

Da li ste znali da Balkan Android odnedavno ponovo ima Android aplikaciju? Preuzmite je sa ovog linka i nastavite nas kao i do sada redovno pratiti.

Ugrađeni stylus pruža preciznu kontrolu pri korišćenju telefona. Sa stylus olovkom ste uvek spremni da editujete fotografije, zapisujete beleške, skicirate, kopirate i lepite tekst, pa čak i obeležavate screenshotove. Ako je potrebno da podelite grafikon iz izveštaja – iskoristite stylus kako biste kopirali specifičnu stvar koja vam treba i potom je prebacili u novi PowerPoint dokument, mejl ili dokument. Stylus je savršeno integrisan u dizajn telefona i njegov softver. Jednostavno ga izbacite i počnite da pišete u Moto Note aplikaciji, a nije čak ni potrebno da otključate vaš telefon kako biste ovo uradili.

Moto G Pro takođe nudi AI sistem sa tri kamere48MP glavni senzor isporučuje oštrije i svetlije 12MP fotografije zahvaljujući QuadPixel tehnologiji i Night Vision modu. Zahvaljujući ultra-brzom laserskom fokusu, subjekat slike će se u treptaju oka staviti u fokus. Posebna action kamera dozvoljava da beležite ultra-široke video snimke u landscape modu kako biste u kadar stavili 4x više akcije – čak i kada telefon držite uspravno. Plus, uvek možete da računate na Macro Vision kameru koja će zabeležiti svaki detalj i približiti vas 5x bliže onome što slikate. 16MP prednja kamera će zabeležiti oštre i upečatljive fotografije, takođe uz pomoć QuadPixel tehnologije.

Klikni da osvojiš Balkan Android majicu

Moto g pro napaja velika 4000 mAh baterija koja je dizajnirana da pruži do dva dana korištenja s jednim punjenjem. Teoretski, baterija nudi 143 sata strimovanja muzike, odnosno 19 sati gledanja omiljenih filmova i serija. Tu su ekskluzivne Moto Experiences tehnologije koje unapređuju funkcionalnosti telefona, a sada je tu i Moto Gametime, nova opcija koja blokira sve ono što može smetati i remetiti koncentraciju tokom igranja igara.

Moto G Pro dolazi sa Android 10 operativnim sistemom koji pruža konzistentno i kvalitetno iskustvo korišćenja koje vaše podatke u svakom trenuku čini bezbednim. Android One telefoni su među najbezbednijim, a sa Moto G Pro smartfonom, dobijaćete apdejte na vreme, mesečne bezbednosne nadogranje i Google Play Protect koji je već integrisan u uređaj.

Telefon se može podičiti dual stereo zvučnicima koje pogoni inteligentan Dolby audio, kao i Max Vision displejem dijagonale 6.4 inča. Koristi Qualcomm Snapdragon 665 procesor sa osam jezgara i 4GB RAM-a, donoseći veoma dobre performanse u kombinaciji sa 128GB prostora za skladištenje podataka, odnosno za omiljene aplikacije, muziku, filmove i fotografije. Moto g pro ima i ugrađen NFC kako biste brzo i lako plaćali račune i delli fajlove sa kolegama kada ste van kancelarije. Motorola je opremila telefon slojem koji odbija vodu, kako bi bio otporan na eventualna oštećenja s te strane.

Moto G Pro u region stiže krajem juna sa preporučenom prodajnom cenom koja iznosi 315 evra.

(pcpress)