Home Telefoni Na Geekbench testu se pojavio Pocophone F2 telefon sa Android Q

Na Geekbench testu se pojavio Pocophone F2 telefon sa Android Q

Pre nekoliko dana na Geekbenchu se pojavio POCO F1 Lite, sa Snapdragon 660 AIE čipsetom. Sada je primećen još jedan doilazeći POCO telefon, za koji se veruje da je premijum POCO F2 model. Iako je raniji Geekbench listing sugerisao da će telefon pokretati Snapdragon 845, najnoviji listing pokazuje telefon sa novim i moćnijim Snapdragon 855 čipom.

Ukoliko je Geekbench listing autentičan, POCO F2 će koristiti Qualcomm Snapdragon 855 čipset i od starta će imati Android Q operativni sistem. Iako je malo verovatno da će telefon koristitti još uvek neobjavljenu verziju Androida, takođe je neobično i da je na Geekbenchu POCO F2 izlistan sa samo 4GB RAM-a.

Takođe, kada se pogledaju rezultati, telefon je ostvario samo 1776 poena u single-core i 6097 poena u multi-core testu, što je izuzetno nisko za uređaj sa Snapdragon 855 čipsetom.

Prošlogodišnji POCO F1 (na fotografiji) je objavljen u avgustu, pa se i njegov naslednik očekuje tokom trećeg tromesečja ove godine, a u dolazećim mesecima se očekuju konkretnije procurele informacije o karakteristikama telefona.

(benchmark)