Home Android Telefoni Na tragu Google Pixel 5a pametnog telefona

Na tragu Google Pixel 5a pametnog telefona

Pixel

Premda je sada službeni datum predstavljanja Pixel 4a pametnog telefona, pojedini podatci dali su naslutiti kako Google radi na razvoju nadolazećih modela. Tako navodi govore kako će Google do kraja ove godine predstaviti još i Pixel 5 pametni telefon (za sada nisu poznate specifikacije niti tko će ga proizvoditi). Dok početkom iduće godine odnosno u prvom kvartalu dolazak na tržište možemo očekivati i za Pixel 5a model.

Google predstavlja Pixel 4a telefone 3. avgusta

Naravno kako i samo ime govori riječ je o nasljedniku Pixel 5 modela kao što je i sada slučaj s Pixel 4a koji se u suštini bazira na Pixel 4 modelu koji je predstavljen krajem 2019, godine. No pustimo do sada po strani te kažimo kako Pixel 5a kao svojeg pokretača ima Android 11 (što je sasvim i razumljivo) Ako se možda pitate dali se nešto zna o dizajnu ili značajkama, nažalost moramo vas razočarati te reći kako značajke i sam dizajn Pixel 5a modela nisu poznati. Neki izvori govore kako je bolje pričekati izlazak Pixel 5 modela te će se onda i nešto vise znati o Pixel 5a modelu u što i mi nekako više vjerujemo.

Google Pixel 5 - Render

Bez obzira na to kao što možete vidjeti pri priloženoj slici navodnog rendera Pixel 5 modela, stražnja kamera vrlo nam sliči kao kamera iPhone 11 pametnog telefona ali ponovimo još jednom kako je ipak riječ o renderu i navodima koji nisu službeno potvrđeni. Ono što nas nekako zanima je to hoće li „iduća generacija” Pixel 5 pametnih telefona uspjeti vratiti staru slavu uspjeti vratiti na stare staze Google kada su u pitanju Pixel pametnih telefoni makar slično ako ne i isto kao što su nekada bili Nexus pametnih telefoni.

iPhone 12 će prema kupcima skoro sigurno krenuti tek u oktobru

Jer sve nam se čini u posljednje vrijeme kako Google ide „putanjom” marketinga i puke zarade a sve manje putem kvalitete pametnog telefona.