Home Telefoni OnePlus 7 Pro je model koji stiže sa popup selfi kamerom

OnePlus 7 Pro je model koji stiže sa popup selfi kamerom

Razlika između OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro telefona bi mogla biti veća nego što se očekivalo. Za sada smo saznali da će Pro model imati veći ekran (6.64 inča naspram 6.4 inča) sa pop-up selfi kamerom umesto izreza u obliku kapljice. Međutim najnoviji detalji sugerišu da će ovo biti i kompanijin prvi QHD ekran.

Pomenuti ekran će raditi na 90Hz, što sugeriše da bi OnePlus mogao ciljati tržište gejming telefona. Ovo je svakako moguće uz pomoć Snapdragon 855 čipseta i velike količine RAM-a, koji će krasiti OnePlus 7 Pro. Ukoliko ne bude namenjen gejming tržištu, 90Hz ekran će svakako načiniti UI tečnim za korišćenje.

Glasine takođe pominju da će Pro model imati i stereo zvučnike, ali nije poznato kako će ovo funkcionisati sa tankim gornjim okvirom, bez izreza.

OnePlus 7 Pro će imati 4000mAh bateriju, sa podrškom za 30W Warp Charge. Za sada nije poznato da li će standardni OnePlus 7 zadržati stari 20W punjač. Takođe, Pro model će konačno preći na USB 3.1 konekciju.

OnePlus 7 će imati dve kamere, sa 48MP glavnim senzorom, dok će Pro model imati dodatnu kameru (široku, ultraširoku i telefoto). Kineska kompanija sprema i 5G model, koji će verovatno biti zasnovan na Pro varijanti.

(benchmark)