Home Ostalo Gadgeti Oppo svojeg konja za trku ima – kada je u pitanju pametni...

Oppo svojeg konja za trku ima – kada je u pitanju pametni sat

Oppo Watch2

Kada smo uvijek spomenuli pametne satove ili se dotaknuli te teme, uvijek su nam na prvu odmah na pamet padali Samsung i Apple. Ujedno su dva navedena proizvođača i najveći rivali koji se natječu ne samo u plasiranju i proizvodnji pametnih satova već i pametnih telefona, no o ovome drugom kojom drugom prigodom. Pametni satovi Galaxy Watch iz Samsunga ili Apple Watch, Američkog proizvođača Apple u posljednjih nekoliko godila uvelike su uzeli zamak na tržištu.

Instagram ispravlja greške u prikazu novih sadržaja u obliku „skočnih prozora”

Tome idu u prilog i nedavne vijest kojima poznati proizvođač „običnih” satova, Rolex iskazuje kako uvelike pada prodaja a raste prodaja pametnih satova. U ovome članku nećemo pisati što pametni sat sve može jer to već i vrapci na grani znaju. Već želimo istaknuti kako je još jedan proizvođač pametnih telefona odlučio zakoračiti u proizvodnju i plasman pametnih satova. Oppo proizvođač poznatih pametnih telefona s vrhunskim karakteristikama po pristupačnim cijenama na sada već otkazanom MWC sajmu trebao je predstaviti svoj prvi pametni sat.

Oppo Watch

Oppo Watch bit će naziv nadolazećeg pametnog sata a glavna značajka istog bit će zakrivljeno 3D staklo. Iako za sada nisu poznati mnogi detalji osim navedenog 3D zakrivljenog zaslona, Oppo je naveo kako će tijekom ožujka organizirati događanje gdje će biti predstavljen Oppo Watch. Isti će biti dostupan u crnoj i zlatnoj boji a glavna zakrivljenost bit će izrazito vidljiva prema gornjem odnosno donjem bridu, dok će lijevi i desni biti slabije zakrivljeni odnosno imat će blagu zakrivljenost.

Pojavio se Jailbreak za Apple iOS 13.3

Oppo Watch imat će i dvije fizičke tipke kojima će se ići kroz izbornike odnosno služiti za interakciju i upravljanje. Kako smo već i naveli o Oppo Watchu imat ćemo prilike nešto više reći na sam dan predstavljanja ili koji dan prije ali svakako ćemo isti na našim stranicama velikodušno popratiti.