Home Telefoni Ovako će izgledati LG G6

Ovako će izgledati LG G6

846
0
SHARE

Jučer smo pisali o tome kako LG namjerava iskoristiti priliku te svoj G6 predstaviti već u Martu ne bi li na taj način preduhitrio domaćeg konkurenta –Samsung. Dan kasnije na internetu su se pojavili i CAD renderi (@OnLeaks) koji nam u neku ruku pokazuju kako bi mogao izgledati finalni dizajn.

Prvo što upada u oči je LG-jevo „zbogom“ modularnosti koja je zaživjela s još uvijek aktualnim modelom G5. Nadalje, LG 3,5-milimetarski audio priključak namjerava zadržati i u 2017. godini koji će biti postavljen s gornje strane kućišta.

Ono, što je hvale vrijedno (ako su renderi autentični) je malo deblji dizajn kućišta (8,3 milimetara na gornoj, te 8,0 milimetara na donjoj strani) zbog čega pozadinske kamere ne vire prema van. Izvor pod ukupnu veličinu uređaja navodi dimenzije od 148,8 x 72,3 x 8,3/8,0 milimetara.

Zadnja strana kućišta sadržavaće će još i dvotonski blic te skener otiska prsta. Donja strana je rezervisana za USB-C port, mikrofon i zvučnik, a lijeva bočna strana za tastere za kontrolu jačine zvuka. Podsjetimo, dosadašnje glasine govore kako će G6 stići s Qualcommovim Snapdragonom 835 i 5,3-inčnim QHD ekranom.

(bug)