Home Telefoni Ovo su potencijalni kapaciteti baterija Galaxy S10 telefona

Ovo su potencijalni kapaciteti baterija Galaxy S10 telefona

Poznati i uglavnom pouzdani dojavljivač Ice Universe nam donosi njanovije informacije o dolazećoj Samsung Galaxy S10 liniji telefona. Na fotografiji, koja prikazuje zaštitne maske dolazećih modela iz S10 linije, ispod veličine ekrana su markerom dopisani dodatni brojevi, koji ukazuju na kapacitete baterija ovih telefona.

S leve na desnu stranu na fotografiji imamo Galaxy S10 Lite, koji bi trebalo da implementira 3100mAh bateriju. Ranije glasine su takođe ukazivale na bateriju ovog kapaciteta, tako da je najnovija informacija stiže samo kao potvrda. Standardni Galaxy S10 model će izgleda imati 3500mAh bateriju, dok bi Galaxy S10+ trebalo da ima bateriju od 4000mAh.

Naravno, moguće je da će postojati još neki Galaxy S10 modeli, od kojih bi jedan trebalo da ima i 5G podršku. Ovi telefoni bi mogli imati baterije još većeg kapaciteta, ali strategija južnokorejske kompanije nije poznata u ovom trenutku.

Ukoliko se brojevi sa fotografije ispostave kao tačni, sve će se svoditi na efikasnost u potrošnji koju obezbeđuju Snapdragon 855Exynos 9820 čipovi, koji će pokretati Galaxy S10 liniju. Takođe, uticaja će imati i One UI korisnički interfejs. Izvor takođe ističe da punjač za Galaxy S10 seriju nije ispod 20W, tako da će biti zanimljivo videti koliko će brzo punjenje biti.

(benchmark)