Home Telefoni Pojavile se informacije koje potvrđuju da će Samsung Galaxy Note20 koristiti Snapdragon...

Pojavile se informacije koje potvrđuju da će Samsung Galaxy Note20 koristiti Snapdragon 865 čipset

Samsung je objavio kernel kod za Galaxy S20 telefone koje pokreću Exynos čipovi, što je sajtu XDA-Developers omogućilo da ovaj kod bolje ispita. Otkrivene su naznake za Galaxy Note20Galaxy Fold 2 i telefon koji je povezan sa Z Flip modelom.

Galaxy Note20, navodno, koristi kodno ime “Canvas”, što znači da je C2 Note model. Nije poznato da li će postojati C0 i C1. Tu je i oznaka za “Kona”, što je oznaka Snapdragon 865 čipseta koje se konstantno pojavljuje u benchmarking testovima. Ovo sugeriše da, ukoliko bude postojao 865+ čip kasnije tokom godine, Samsung ga neće koristiti (kompanija nije koristila ni 855+ na Note10 seriji).

Potom, imamo oznaku za WIN2, odnosno Winner 2, koji je naslednik Galaxy Folda. Ovaj model takođe stiže uz Snapdragon 865, uključujući i Evropu (isto kao i Galaxy Fold prošle godine).

Na kraju, Zodiac Project je izgleda referenca za Galaxy Z Flip. Telefon koristi Snapdragon 855 kao originalni model i verovatno je u pitanju samo verzija za Kinu.

Pratite li Balkan Android i Balkan iOS na Viberu? Ako još ne, obavezno kliknite ovdje za Android, a ovdje za iOS i pridružite se našim Viber zajednicama!

(benchmark)