Home Telefoni Pojavile se prve konkretne informacije o dizajnu Lenovo Legion telefona

Pojavile se prve konkretne informacije o dizajnu Lenovo Legion telefona

Dolazeći Lenovo Legion telefon, koji je naziv dobio po kompanijinom gejming brendu, je spreman da bude predstavljen tokom ove godine. Sada se telefon pojavio na CNIPA – kineskom sajtu za patente.

Prijava za patent nam daje uvid u veliki broj detaljnih rendera uređaja, koji je prikazan u crvenoj i sivoj boji. Jasno je vidljiv i Legion logo na poleđini, koji će verovatno biti LED osvetljen. Poleđina je gotovo potpuno kreirana od metala, ali ovo nije u potpunosti potvrđeno.

Iako fotografije imaju natpis za Snapdragon 855, verovatno je da se radi o renderu ranijeg prototipa, što znači da bi telefon pre objave mogao doživeti još neke izmene dizajna. Kapacitet baterije je izlistan kao 5050mAh.

S prednje strane nema nikakvih izreza, a u gornjem okviru je uobičajeni set senzora, selfi kamera i slušalica. Donji okvir je nešto deblji i pružiće bolju opciju držanja tokom gejminga.

Pratite li Balkan Android i Balkan iOS na Viberu? Ako još ne, obavezno kliknite ovdje za Android, a ovdje za iOS i pridružite se našim Viber zajednicama!

(benchmark)