Home Android Telefoni Pojavile se specifikacije Huawei Mate 40 Pro telefona

Pojavile se specifikacije Huawei Mate 40 Pro telefona

Specifikacije Huawei Mate 40 Pro telefona su se pojavile na Geekbenchu, pred zvaničnu objavu koja je zakazana za 22. oktobar. Huawei model NOH-NX9, za koji se veruje da je Pro varijanta dolazeće Mate 40 serije, se pojavio na benchmarking sajtu, otkrivajući glavne karakteristike. Isti model je dobio i TÜV SÜD sertifikat.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Geekbench listing otkriva da će Huawei Mate 40 Pro pokretati Kirin 9000 čipset. Sam benchmark ne pominje naziv čipseta, ali je u kodu otkrivena referenca za Mali-G78 GPU koji je kreiran za 5nm proces. Kirin 9000 će biti Huaweijev prvi 5nm čipset i očekuje se sa ugrađenim 5G modemom. Listing otkriva i podršku za 8GB RAM-a.

Pojavila se fotografija navodno napravljena kamerom Huawei Mate 40 Pro telefona

Telefon će od starta imati podršku za Android 10, a očekuje se uz Huawei AppGallery prodavnicu aplikacija. Mate 40 Pro je na Geekbenchu ostvario 1020 poena u single-core i 3710 poena u multi-core testu, što predstavlja rezultate iz premijum segmenta.

Vivo IFEA je telefon sa odvojivom kamerom

Očekuje se da će Huawei Mate 40 Pro imati i izduženi punch-hole izrez za dve selfi kamere, dok će se na poleđini nalaziti okrugli kamera modul sa četiri senzora, uključujući i glavnu kameru od 108MP. Telefon će podržavati i 66W brzo punjenje.

Pojavila se nova društvena mreža pod imenom – Telepath

(benchmark)