Home Telefoni Pojavili se novi renderi Samsung Galaxy A71 telefona

Pojavili se novi renderi Samsung Galaxy A71 telefona

Nedavno su se pojavili renderi Samsung Galaxy A51 pametnog telefona sa Super AMOLED displejom, četvorostrukim kamera setom i punchhole selfi kamerom u ekranu. Sada se pojavljuje još jedan Galaxy telefon iz serije A – Galaxy A71, a render nam otkriva neke bitne detalje smartfona, uključujući ekran sa punchhole-om u vrhu ekrana, quad sistem zadnje kamere i još mnogo toga.

Prema renderima, dizajn Galaxy A71 telefona je jako sličan Galaxy-ju A51 koji se nedavno pojavio, ali okviri nisu toliko uski kao na A51. Što se tiče specifikacija, za Galaxy A71 se kaže da ima veći 6,7-inčni Super AMOLED ekran, ali rezolucija još nije poznata. Možemo očekivati da Samsung ubaci FULL HD+ panel.

Renderi takođe otkrivaju postavku kamere koja je smeštena u pravougaoni modul i postavljaju se u nizu u obliku slova L. Još nema informacija o rezoluciji kamera, ali se očekuje da će sistem quad kamere biti kombinacija 48MP (primarna) + 12MP (širokougaona) + 12MP (telefoto) + Time of Flight senzor. A71 dolazi sa prednjom kamerom u centru, slično kao i Galaxy Note 10/Note10 +.

Pored toga, navodi se da ga pokreće Qualcomm Snapdragon procesor uparen sa do 8GB RAM-a sa internom memorijom do 128 GB. Međutim neki izveštaji kažu da bi ga mogao pokretati Exynos 980 i da bi mogao imati i 5G podršku. Pored ovoga, navodi se i da je u kućište spakovana velika baterija od 4500mAh i pokretaće ga UI 2.0 baziran na Androidu 10. Dimenzije ovog smartfona bi trebale biti 163,5 x 76 x 7,9 mm i debljina 9,2 mm kod fotoaparata. Renderi nam ne otkrivaju fizički skener otiska prsta, pa možemo očekivati da će imati ugrađeni senzor ispod ekrana, s tim što ne znamo da li je ultrasonični ili ne.

Još nema informacija o datumu predstavljanja smartfona, ali očekujemo više detalja u narednim danima.

(benchmark)