Home Android Telefoni Pojavili se renderi Samsung Galaxy Note 20 telefona zasnovani na dosadašnjim informacijama

Pojavili se renderi Samsung Galaxy Note 20 telefona zasnovani na dosadašnjim informacijama

Samsung Galaxy Note20 linija telefona se očekuje tokom druge polovine godine. Do sada smo u nekoliko navrata imali priliku da čujemo procurele informacije o Galaxy Note20 modelima, a dojavljivači su poslednjih dana sugerisali da se Galaxy Note20 hardverske specifikacije neće previše razlikovati od Galaxy S20 serije, a ovo uključuje i kamere.

Dojavljivač Max Weinbach je istakao da na Galaxy Note20 seriju možemo gledati kao na S20 seriju sa dodatkom S Pen podrške i zasečenim uglovima kućišta.

Sajt LetsGoDigital nam je kreirao rendere Samsung Galaxy Note20 Plus telefona, a renderi su zasnovani na prethodno procurelim informacijama o uređaju.

Samsung Galaxy Note20 Plus bi, prema glasinama, trebalo da ima 6.9-inčni ili 7-inčni Super AMOLED displej sa QHD+ rezolucijom i 120Hz osvežavanjem.

Očekuju se i bolje kamere u odnosu na Galaxy Note10 Plus, a mogle bi biti slične ovogodišnjem S20 Ultra modelu (108MP glavna, 48MP telefoto, 12MP širokougaona). Hardverska poboljšanja u odnosu na Note10 Plus će pratiti i veća baterija, sa boljom opcijom punjenja. Očekuje se baterija od 4800mAh i podrška za punjenje od bar 45W.

Evropsku varijantu Galaxy Note20 serije će verovatno pokretati Exynos 990 čipset, kreiran u 7nm procesu, a postoje nagoveštaji da će ove godine biti dostupno minimalno 128GB skladišnog prostora. Što se tiče memorije, očekuje se do 16GB RAM-a.

Pratite li Balkan Android i Balkan iOS na Viberu? Ako još ne, obavezno kliknite ovdje za Android, a ovdje za iOS i pridružite se našim Viber zajednicama!

(benchmark)