Home Telefoni Pojavio se prvi promo video za Huawei Mate 30 Pro

Pojavio se prvi promo video za Huawei Mate 30 Pro

U svom prvom video teaseru za novu Mate 30 Pro seriju, Huawei je dao naslutiti kakve će novosti donijeti. Tako poruka „Look beyond the lights“ sugeriše da će novi senzor imati još veću osjetljivost. Druga poruka kaže “Go fast, go large”, što se može shvatiti na više načina, no moguće je da će jedan od senzora kamere još jednom fizički narasti.

See time differently“ bi moglo značiti nove mogućnosti kod snimanja usporenog videa, a „Power through speed“ poboljšanje ukupnih performansi. „Rethink charging“ izravno upućuje na još brže punjenje, dok „Rethink speed“ može značiti veću brzinu povezivanja, npr. 5G. Ovo poslednje je vjerojatno sadržano i u poruci „Rethink conectivity“.

Pri kraju teasera ponovo imamo fokus na senzor, koji će očito biti još moćniji od sadašnjih, budući da „Rethink darkness“ sugeriše oštrije, odnosno bolje fotografije u mraku. Zadnja poruka „Rethink possibilites“ je relativna i možda samo sumira sve dosadašnje.

Bilo kako bilo, detalje ćemo doznati 19. septembra, kada će uslijediti zvanično predstavljanje. Ponovimo da od poznatih detalja znamo da će uređaj donijeti četiri kamere, od kojih dvije 40 MP, dok će ga pokretati nedavno predstavljeni Kirin 990 čipset. S obzirom na američko-kineski trgovački rat i Trampovo nametanje sankcija, Huawei Mate 30 Pro će stići bez Googleovih aplikacija, koje će korisnici morati sami instalirati. Ostaje samo za vidjeti koliko će Huawei taj posao olakšati nekim “one-click” rješenjem.

(mobhr)