Home Ostalo Pojavio se USB stick koji “štiti” od 5G mreže

Pojavio se USB stick koji “štiti” od 5G mreže

Teorija zavere u vezi sa negativnim uticajima 5G mreže postale su sve popularnije na društvenim mrežama, a prevaranti sada žele da iskoriste priliku i zarade na lakovernosti i paranoji.

Kompanija “BioShield Distribution” lansirala je novi uređaj za koji tvrdi da može da zaštiti korisnike od štetnih uticaja 5G mreže zbog svojih “holografskih katalizatora kvantne tehnologije”.

Klikni da osvojiš Balkan Android majicu

Nedavno je taj magični uređaj “5GBioShield” krenuo da se prodaje u Velikoj Britaniji po ceni od 348 dolara, a njegovi tvorci tvrde da bi naprava mogla da zaštiti čitav dom od 5G.

Međutim testiranje ovog proizvoda pokazalo je da je uređaj zapravo samo jeftini USB stik sa nalepnicom i to onaj od 128 MB, koji ne pruža zaštitu od bilo koje opasnosti, stvarne ili izmišljene.

5GBioShield USB Ključ sa nano-slojem je kvantna tehnologija holografskog katalizatora za balansiranje i harmonizaciju štetnih efekata neuravnoteženog električnog zračenja. Operativni prečnik nano-sloja je 8 ili 40 metara. 5GBioShield USB Ključ je rezultat nekoliko decenija istraživanja u više zemalja. Aktivni prečnik ključa štiti i harmonizuje kompletni porodični dom”, stoji na web stranici kompanije.

Uprkos činjenici da su rađena opsežna istraživanja negativnih efekata 5G, pa čak i Svetska zdravstvena organizacija kaže da je tehnologija sigurna, kampanje za borbu protiv 5G veruju da mreže nove generacije mogu prouzrokovati niz zdravstvenih problema i neke čak su povezali 5G sa širenjem koronavirusa.

Da li ste znali da Balkan Android odnedavno ponovo ima Android aplikaciju? Preuzmite je sa ovog linka i nastavite nas kao i do sada redovno pratiti.

(tehnopolis)