Home Android Telefoni Pojavio se video koji prikazuje render Huawei P50 Pro telefona

Pojavio se video koji prikazuje render Huawei P50 Pro telefona

Naredne sedmice, tačnije 27. Aprila očekuje nas predstavljanje Huawei P50 serije telefona. Očekuju se tri telefona u okviru serije, među kojima će biti i Huawei P50 Pro.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

O Huawei P50 seriji je u prethodnim mesecima bilo dosta glasina, a zasnovano na dostupnim informacijama grafički dizajner Jermaine Smit (Concept Creator) je kreirao kvalitetne fotografije uređaja, u saradanji sa sajtom LetsGoDigital. Očekuje se da će P50 Pro imati zakrivljene ivice displeja, koji će zadržati veličinu i rezoluciju kao kod prethodnog P40 Pro telefona. Očekuje se 6.6-inčni OLED displej, sa QHD+ rezolucijom (2640 x 1200p) i 120Hz stopom osvežavanja. Ispod ekrana će biti ugrađen senzor otiska prsta. Pored toga, okviri oko ekrana će biti smanjeni.

WhatsApp Pink je malware, a ne pink verzija WhatsApp aplikacije

Prošlogodišnji model je imao dve punch-hole selfi kamere, a za ovogodišnji P50 Pro se Huawei izgleda opredelio za jednu punch-hole kameru smeštenu u centru. Telefon će karakterisati metalni okvir visokog kvaliteta i poleđina od stakla. Pozadi je smešten sistem kamera jedinstvenog dizajna. Huawei će koristiti Sony senzor visokog kvaliteta za glavnu kameru, a dugogodišnja saradnja sa kompanijom Leica se nastavlja i ovoga puta. Očekuje se da će Huawei P50 Pro pokretati HiSilicon Kirin 9000 čipset, sa ugrađenim 5G modemom, a telefon će imati i IR blaster i dva zvučnika u dnu uređaja.

Huawei započeo prodaju električnih automobila

(benchmark)