Home Telefoni Pojavio se video koji prikazuje rendere Samsung Galaxy Note10 telefona

Pojavio se video koji prikazuje rendere Samsung Galaxy Note10 telefona

Pojavili su se novi renderi Samsung Galaxy Note10 telefona, koji nam daju do sada najbolji uvid u to kako bi dolazeći model mogao izgledati. CAD rendere nam je omogućio popularni dojavljivač OnLeaks, koji je u prošlosti bio poprilično pouzdan kada je ovaj tip informacija u pitanju.

Fotografije i video otkrivaju da će Galaxy Note10 izgledati drugačije od svog prethodnika – Galaxy Note9. Novi telefon bi trebalo da ima punch-hole otvor za kameru, dok će okviri oko ekrana biti tanji od onih koje smo videli na Note9. Note10 ekran će imati veličinu od 6.3 inča i verovatno QHD+ rezoluciju. Ispod ekrana će biti smešten senzor otiska prsta.

Na poleđini su tri kamere, smeštene u vertikalnom sistemu u levom uglu. Samsung će odbaciti dodeljeni Bixby taster, dok će taster za paljenje biti smešten s leve strane ispod dugmića za zvuk.

Na fotografijama su vidljivi i slot za SIM kartice, IR Blaster i USB-C port, a tu je i slot za S-Pen pametnu olovku. Renderi takođe potvrđuju da Note10 neće imati 3.5mm priključak za slušalice.

Geekbench je ranije otkrio da će Samsung Galaxy Note10 imati Exynos 9825 SoC, sa 8GB RAM-a. A postojaće i Snapdragon 855 varijanta sa 12GB RAM-a. Telefon se očekuje tokom avgusta.

(benchmark)