Home Ostalo Posjetili smo Samsung Electronics Adriatic Roadshow 2017 u Sarajevu

Posjetili smo Samsung Electronics Adriatic Roadshow 2017 u Sarajevu

263
0
SHARE

Nakon što je odgođen za jedan dan, Samsung Electronics Adriatic Roadshow 2017 je jučer, 18.6. bio u Sarajevu. Kao što je i najavljeno u saopštenju za medije, posjetioci su imali priliku vidjeti i isprobati neke od najnovijih proizvoda ove kompanije, kako mobilne i nosive uređaje, tako i televizore i slične uređaje.

Najviše pažnje su definitivno privukla dva najnovija vodeća uređaja kompanije – Galaxy S8 i S8+, ali i Galaxy A linija uređaja, konkretno Galaxy A3 (2017) i A5 (2017). Posjetiocima su predstavljene mogućnosti ovih uređaja, kao i promotivno sniženje u sklopu čitave manifestacije.

Osim mobilnih telefona, bila su izložena i tri tableta – dva najnovija Samsung Galaxy Tab S3, te nešto stariji Galaxy Tab E.

Pažnju je privukla i nosiva tehnologija, konkretno Galaxy Gear S3 Frontier i Gear S3 Classic pametni satovi. Svoje mjesto na promo turneji su također našli i Gear VR set za virtuelnu realnost, kao i Gear 360 (2017) kamera i novi bluetooth zvučnik u primamljivoj crvenoj boji.

Korisnici su također imali priliku uživati u visokoj rezoluciji novih kompanijinih QLED i UHD televizora, kao i zaigrati malu igru te osvojiti Samsung promo majicu.

Ne treba izostaviti ni najnovije modele Samsung mašina za pranje veša, frižidera te klima uređaja. Osim njih, tu se i našao Samsungov robotski usisivač POWERbot.

Samsung Electronics Adriatic Roadshow 2017 sutra posjećuje Mostar, a nakon toga nastavlja svoju turneju po Hrvatskoj.