Home Telefoni Poznate boje u kojim stiže Huawei Nova 4e, odnosno P30 Lite telefon

Poznate boje u kojim stiže Huawei Nova 4e, odnosno P30 Lite telefon

Huawei će 14. marta u Kini predstaviti Nova 4e telefon iz srednjeg segmenta,odnosno u pitanju je telefon koji će u našem dijelu svijeta biti poznat kao Huawei P30 Lite a pred prezentaciju pojavili su se zvanični renderi uređaja. Telefon je prikazan u tri boje: Pearl White, Magic Night i Garnet Blue.

Kada je dizajn u pitanju, Huawei Nova 4e će imati dizajn u obliku kapljice u vrhu ekrana, kao i vertikalno postavljen sistem sa tri kamere na poleđini. S obzirom na to da neće imati senzor otiska prsta u ekranu, modul za biometrijsku verifikaciju je smešten na poleđini.

Kada su hardverske karakteristike u pitanju, očekuje se da će Huawei Nova 4e imati 6.15-inčni IPS LCD displej sa 2312 x 1080p rezolucijom. Pokretaće ga HiSilicon Kirin 710 12nm mobilni procesor @2.2GHz. Kada je memorija u pitanju, telefon će biti dostupan u dve varijante: osnovni model će imati 4GB RAM-a i 128GB skladište, dok će skuplji model imati 6GB + 128GB kombinaciju.

Na poleđini telefona će se naći 24MP + 8MP + 2MP kamere, a s prednje strane će biti jedna 32MP selfi kamera. Uređaj će napajati 3240mAh baterija, sa podrškom za 18W brzo punjenje.

(benchmark)