Home Telefoni Poznate pojedine specifikacije Microsoft Surface Duo telefona

Poznate pojedine specifikacije Microsoft Surface Duo telefona

Microsoftov Surface Duo telefon je planiran za demonstriranje jedinstvenog dizajna sa dva ekrana, ali je ipak pomalo razočaravajuće da uređaj neće imati najnovije specifikacije, kao ni impresivnu bateriju i skladište.

Sajt Windows Central je došao do specifikacija telefona, koji će se isporučivati sa starijim Qualcomm Snapdragon 855 čipsetom, baterijim kapaciteta 3460mAh (što je poprilično malo s obzirom na to da napaja dva ekrana) i opcijama skladišta od 64GB i 256GB.

Surface Duo ima dva 5.6-inčna displeja, koji se mogu rotirati i pretvoriti se u 8.3-inčni tablet kada je uređaj rasklopljen. Biće dostupno i 6GB RAM-a, 11MP kamera za snimanje fotografija i videa s prednje strane i na poleđini, senzor otiska prsta, USB-C i Nano SIM slot.

Uređaj će se isporučivati i uz Android 10, a po objavi će dobiti nadogradnju na Android 11. Izveštaj ne pominje podršku za NFC ni bežično punjenje.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(benchmark)