Home Telefoni Poznate specifikacije Samsung Galaxy J7 Duo telefona

Poznate specifikacije Samsung Galaxy J7 Duo telefona

37
0

Zahvaljujući agenciji FCC prije nekoliko sedmica je otkriveno postojanje novog Samsungovog pametnog telefona iz serije J, koji nosi oznaku modela SM-J720F. Na tržištu bi trebao biti predstavljen kao Galaxy J7 Duo te popuniti prazninu između modela Galaxy J7 (2017) i Galaxy J7 Pro.

Sada se pojavila i fotografija koju je objavila internet stranica GSMArena na kojoj su prikazane specifikacije toga telefona. Galaxy J7 Duo kao uređaj srednje kategorije donosi 5,5-inčni HD Super AMOLED ekran u standardnom 16:9 formatu, osmojezgreni Exynos 7870 čip na taktu od 1,6 GHz, Mali T-830 grafiku, 4 GB RAM-a, 32 GB proširive interne memorije te bateriju s kapacitetom od 3000 mAh (baterija je izmijenjiva).

Sa zadnje strane nalazi se dvostruka kamera koja se sastoji od kombinacije 13-megapikselnog i 5-megapikselog senzora, dok selfie kamera sadrži 8-megapikselni senzor. Galaxy J7 Duo trebao bi biti prvi uređaj iz J serije koji će se isporučivati s operativnim sustavom Android 8.0 Oreo. Bit će dostupan u crnoj, plavoj i zlatnoj boji tokom ovog mjeseca.

(bug)