Home Telefoni Poznate specifikacije Samsung Galaxy J7 Duo telefona

Poznate specifikacije Samsung Galaxy J7 Duo telefona

Zahvaljujući agenciji FCC prije nekoliko sedmica je otkriveno postojanje novog Samsungovog pametnog telefona iz serije J, koji nosi oznaku modela SM-J720F. Na tržištu bi trebao biti predstavljen kao Galaxy J7 Duo te popuniti prazninu između modela Galaxy J7 (2017) i Galaxy J7 Pro.

Sada se pojavila i fotografija koju je objavila internet stranica GSMArena na kojoj su prikazane specifikacije toga telefona. Galaxy J7 Duo kao uređaj srednje kategorije donosi 5,5-inčni HD Super AMOLED ekran u standardnom 16:9 formatu, osmojezgreni Exynos 7870 čip na taktu od 1,6 GHz, Mali T-830 grafiku, 4 GB RAM-a, 32 GB proširive interne memorije te bateriju s kapacitetom od 3000 mAh (baterija je izmijenjiva).

Sa zadnje strane nalazi se dvostruka kamera koja se sastoji od kombinacije 13-megapikselnog i 5-megapikselog senzora, dok selfie kamera sadrži 8-megapikselni senzor. Galaxy J7 Duo trebao bi biti prvi uređaj iz J serije koji će se isporučivati s operativnim sustavom Android 8.0 Oreo. Bit će dostupan u crnoj, plavoj i zlatnoj boji tokom ovog mjeseca.

(bug)