Home Telefoni Procurile fotografije Galaxy Note 8 uređaja

Procurile fotografije Galaxy Note 8 uređaja

205
0
SHARE

Samsungovi najnoviji vodeći uređaji Galaxy S8 i Galaxy S8+ su definitivno dva najljepša mobilna telefona ove godine. Dok se Apple odlučio za skoro isti dizajn iPhone-a već treću godinu zaredom, Samsungovi dizajneri su radili naporno na redizajniranju linije vodećih uređaja korejskog giganta. I tu nije kraj, kako se čini, s obzirom da su nedavno procurile fotografije sljedećeg Samsungovog uređaja koji bi trebao biti predstavljen za par mjeseci. Da, dobro ste pretpostavili – riječ je o Galaxy Note 8 uređaju.

Za početak, na računarski generisanoj fotografiji iznad se jasno vidi da je uklonjen senzor za otisak prsta sa pozadine uređaja, što bi moglo značiti da je Samsung smjestio senzor za otisak prsta ispod ekrana, kao što se šuškalo da će biti sa Galaxy S8 uređajem. Dalje se očekuje još napredniji ekran koji bi trebao pokrivati još više prednje strane uređaja, a koji bi trebao imati dijagonalu od 6.4 inča.

Osim gore navedenih fotografija, procurile su i neke specifikacije uređaja. Tako se pretpostavlja da će Galaxy Note 8 doći sa Snapdragon 835 procesorom ispod haube, duplom zadnjom kamerom rezolucije 12 megapiksela, a cijena ovog uređaja bi trebala biti slična cijeni Galaxy S8 uređaja.

(bgr)