Home Ostalo Windows PC Procurile informacije o narednim besplatnim igrama u Epic Game Store

Procurile informacije o narednim besplatnim igrama u Epic Game Store

EPIC Games je nedavno pokrenuo najnoviju MEGA rasprodaju na Epic Store platformi, a uz to potpuno besplatno deli i spektakularne (ništa manje) naslove.

Od 14. pa sve do 21. maja igrači imaju priliku da potpuno besplatno preuzmu Premijum izdanje igre Grand Theft Auto V, zbog čega je došlo do preopterećenja servera za EPIC Games Store.

Objava da će ova igra biti podeljena besplatno je procurela dan ranije, a sad je otkrivena lista besplatnih igara, koje dolaze u narednih mesec dana. Lista je procurela od strane izvora bliskih kompaniji (verovatno ovaj lik, čija se senka i poza tokom slikanja telefonom vide u odrazu televizora, na kojem je bila prezentacija) i otkriva da su u pripremi izuzetno jaki naslovi, koje možete ugrabiti besplatno.

Prema procurelim informacijama, od 21. maja ćete moći da besplatno preuzmete Civilisation VI, a od 28. je u ponudi Borderlands The Handsome Jack kolekcija, koju čine Borderlands 2 sa svim pratećim DLC sadržajem i Borderlands Pre-Sequel.

Za sam kraj MEGA rasprodaje, 4. juna, biće podeljene kopije multiplejer-preživljavanje naslova ARK: Survival Evolved.

Ako je istina, radi se o izuzetno vrednim igrama koje će pred igrače doneti stotine sati sadržaja. Ipak, pošto se radi o nepotvrđenim glasinama, moraćemo da sačekamo navedebe datume i otkrijemo da li se stvarno radi o ovim vrednim igrama, a do tada bacite pogled na veliku rasprodaju, u kojoj su cene igara snižene i do 90 procenata!

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(mobit)