Home Telefoni Prva fotografija OnePlus 5 telefona

Prva fotografija OnePlus 5 telefona

891
0
SHARE

Zadnjih dana se na Internetu pojavilo dosta informacija (čitaj: glasina) vezano uz mobitel OnePlus 5. Podsjetimo, glasine od prvog dana govore kako će mobitel imati dvije kamere sa zadnje strane kućišta kako bi se mogao boriti s ovogodišnjom konkurencijom.

Nakon rendera, sada nam stiže i jedna fotografija koja dotičnu informaciju potvrđuje i na kojoj se jasno vidi uređaj koji liči na onaj iz ranije procurjelih rendera. Kao što je vidljivo kamere su smještene jedna iznad druge, dok je blic smješten kao i na prošlogodišnjem modelu OnePlus 3 i OnePlus 3T – ispod kamere.

U međuvremenu je postojanje navedenog mobitela zabilježio i AnTuTu na kojemu je OnePlus 5 osvojio 176.000 bodova. Prema njegovim podacima OnePlus 5 (ONEPLUS A5000) se zasniva na Snapdragonu 835 i Androidu 7.1.1, ima FHD ekran te dvije kamere od 16 MP.

Kad je radna memorija u pitanju AnTuTu je zabilježio samo 6 GB RAM-a, pa ostaje vidjeti hoće li se glasine o 8 GB RAM-a obistiniti ili ne. Uvijek postoji mogućnost da OnePlus izbaci ove godine dva modela – standardni sa 6 GB RAM-a, te jedan Premium model s dodatnih 2 GB RAM-a.

Izvor navodi kako će OnePlus 5 biti skuplji u odnosu na prethodne modele, a razlog za to su skuplje komponente. Cijena još nije formirana i o istoj se još uvijek pregovara, ali se sve češće spominje iznos od 650 USD.

(bug)